Harboøre Centeret, Harboøre

Foto: Lemvig - Thyborøn Turistforening
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Adresse

Lemvigvej 9 a

7673 Harboøre

Kontakt

E-mail:hcenteret@hcenteret.dk

Telefon:97835617

Velkommen i Harboøre Centeret

Vi byder velkommen i Harboøre Centeret og står klar til at servicere jer. Hallen byder på mange aktiviteter, såvel inde som ude, og Center caféen sørger for maden, når det skal være nemt og lækkert.

Skal I have fest, sørger vi for hyggelige og ordentlige rammer, hvor kvaliteten er i top. Vi har en række spændende retter på menukortet, kvaliteten og kreativiteten udspiller sig i friske og gode råvarer. Så alt efter hvilken fest I skal holde, så finder vi den løsning, der passer jer bedst.

Skal der holdes generalforsamling, dagskurser eller anden form for møde, har vi fuld audio-udstyr med projektor og mikrofoner. Ønskes forplejning har vi også her forskellige løsninger, alt efter ønske.

Skal der være firmafest eller anden form for teambuilding, sørger vi for diverse dyster og kan krydder det med brunch, frokost, kaffe og dagens kage eller aftensmad.

Harboøre Centeret er et godt sted at komme, og der er mange muligheder for at blive underholdt. Vores udeareal er til både voksne og børn og emmer af liv og glæde, hvor trampoliner, hoppepude og skaterbane er i centrum.

 

Vi ser frem til at se jer!
Med venlig hilsen
Ellinor og Louise   

 

 Adresse

Lemvigvej 9 a

7673 Harboøre

Facilities

Kiosk

Restaurant/Cafe

Håndbold

Indendørs fodbold

Badminton

Hockey

Motion

Squash

Basketball

Bordtennis

Fodbold

Tennis

Volleyball

Fitness

Workout

Vægtløftning

Skateboard

Billard

Trampolinspring

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Lemvig